Skreddersydd kvalitetsstein siden 1965

Trondheim Steinindustri AS har utviklet fagkompetanse gjennom 3 generasjoner. Tidlig på 60-tallet startet Audun Finseth butikk på Møllenberg i Trondheim. Skrifthugging og oppussing av gravmonumenter var da hovedgeskjeften. Etter hvert som arbeidsmengden økte ble det dårlig plass på Møllenberg og i 1989 ble en del av bedriften flyttet til Melhus i større lokaler, hvor vi holder til i dag.

I dag er Trondheim Stenindustri AS ledende innen gravsteinproduksjon i Trøndelag og har muligens den mest moderne maskinpark i landet. I tillegg har vi også dyktige håndverkere som står til kundenes disposisjon og tilbyr spesialdesign av produkter etter dine ønsker. Våre lokaler er spesialtilpasset deg med handikap, og vi har GRATIS parkering.

 

Vi samarbeider med begravelsesbyråer og agenter i hele Trøndelag, og hjelper deg gjerne med å produsere den steinen du ønsker.

Våre maskiner

Trondheim Stenindustri AS har den største maskinparken blant steinprodusenter i hele Trøndelag. Kantsager, slipe- og poleringsmaskiner, bueskjærer og vaiersag gjør det mulig å levere alle slags skreddersydde gravsteiner og steinprodukter.